Emma vid datorn

Hej läsare!
Jag sitter vid datorn och har übertråkigt, så jag skickar i väg ett inlägg :) Ida och jag var i stallet idag, men åkte hem nästan direkt för vi var dödströtta. Ikväll är det hoppspecial för Kim, då ska Dessi vara med på Aller.
Jag vill tillägga (till Steffis inlägg) att om man inte kan komma på Mini Vi I Stallet - mötena så måste man plugga hemma. Nu var det ju så att det var några som inte hade kommit första gången och som då inte fått ett häfte av oss, men nu bör alla ha detta och vi kommer inte gå igenom något två gånger bara för att någon varit borta - då är det ert ansvar att plugga på.
På lördag börjar Mini Vi I Stallet klockan tre i teorisalen som vanligt.
Ha en bra dag :D
Emma

Mini Vi i Stallet!!

Hej alla delagare i Mini Vi i Stallet!!

Som ni redan vet är det väldigt att ni verkligen kommer på mötena, nästa möte är nu på lördag klockan 3 i teorisalen. Det är elakt mot de andra i laget om man inte kommer, för då kan man ju inte lika mycket som de andra när det väl gäller, det börjar ju snart dra ihop sig mot tävlingen... När ni skrev upp er på den här tävlingen så litar vi på att ni tar ansvar och verkligen tar det här seriöst. Glöm inte heller häftet du fått av din coach.


Om det skulle vara så att ni verkligen inte kan komma, så kan du smsa eller ringa till någon av oss. Då vi inte vill lägga upp våra nummer så kan ni fråga oss i stallet nästa gång så kan ni få dem!!






Avslutar inlägget med en bild på DJRK's finfina Imprezcka!! :)

Kram Steffi


Tjena!!

Vet att bloggen ser lite trist ut just nu men så fort jag har hittat bilder på oss fyra ska jag och min kompis Johanna lägga upp dom på headern

Tänkte skriva lite om världens bästa ponny Aron och lite om vår ridlektion tillsamans i veckan. Aron är en mörkbrun/svart D-ponny. Han är runt 16 år och han har en helt okänd härstamning. Jag sköter honom cirka 4-5 dagar i veckan och älskar honom så hiiimla mycket..... Faast han är ganska hopplös i dressyren men han kan om han vill, han är ganska svår att få i form, ibland kan han vara rädd för det mesta, han vägrar ganska ofta på hindrerna, är lite rädd och nervös på tävlingar och ganska seg.
Meeeen han är den mest söta, gulligaste, snälla, underbaraste ponnyn och när han gnäggar eller hälsar när ha ser mig får jag en känsla som inte går att beskriva...


Imorron ska jag hoppa min andra älsklingsponny som oxå är den finaste man kan tänka sig... ALLER!! Steffi ska fota så förhoppningsvis får vi bilder på mig och steffi då och kanske ida och emma. aja önska mig lycka till vi ska hoppa bana tror jag !! :) :) :)




STORA KRAMAR DESSI :) :) :)


Emma & Ida :)

Hejsan!
Vi heter Emma & Ida och är 2 systrar som rider på ridklubben DJRK (vilket är världens bästa klubb, som Dessi redan skrivit.) Idas favorithäst är Fresco, en fuxfärgad D-ponny, och Emma har flera som hon tycker om (hennes favorithäst var ponnyn Carlos men han skickades tillbaka till förra ägaren.) Vi är en del av Minisektionen, eller MUSEK som vi också kallas.

Vi är som en ungdomssektion fast mindre (MUSEK står för MiniUngdomsSEKtionen, fast vi kallar oss mest minisektionen) och anordnar aktiviteter för alla barn som är medlemmar i DJRK.

Just nu har vi en hästkunskaptävling, Mini Vi I Stallet, för barn i 6-12årsåldern. Vi var med i Svenska Ridsportförbundets Vi I Stallet både 2010 och 2011, och vi tyckte att det var roligt - så vi anordnade en lite mindre på klubben.

Hejdå!
Ida & Emma

Heii!!

Igår hade U-SEK maskeradtävling på stallet. Själv var jag bara där som fotograf. Jag tog massa sköna bilder på deltagarna och deras hästar som var utklädda till allt möjligt mellan himmel och jord!! (Jag menar verkligen det, det var två tjejer som klädde ut sig till änglar medans hästen var djävulen!!)
Tyvärr är det något fel på bilderna för tillfället, och jag kan inte öppna dem i min dator, så jag får återkomma med dem. Men jag kan lägga upp några bilder på min älskade underbara Falcon, som tyvärr fick lämna mig och Djurgårdens Ridskola den 23 juni i år,24 år gammal. Han hade ont i ryggen också den sista tiden.


Jag älskar dig... <3


Kram Steffi

Dessi här...



....nu ska jag skriva lite om bloggen. En av mina bästa kompisar Steffi har ju redan skrivit lite om bloggen men jad tänkte skriva lite till om den!
Som sagt är vi ett gäng som kallar sig Mu-sek eller Minisektionen på Djurgårdens Ridskola som det långa namnet är och vi tar hand om barnen på ridskolan. Vi ordnar aktiviteter och leder, tar hand om våra sköthästar och såklart så rider vi också på världens bästa klubb DJRK.

Själv är det jag och min kompis Johanna som fixar designen på våran blogg så ha överseende med oss om allt inte går som det ska.


På den här bloggen kommer vi skriva vad det är som händer på klubben, om tävlingarna, om aktiviteterna vi kommer anordna, om hästarna och alla andra stora nyheter på klubben.

Vi vill gärna att ni på klubben och självklart många andra ska tycka om bloggen, följa den och gärna kommentera den!! <3 <3 <3



Avslutar med en blid på mig själv och min bebis Aron!!

Tjena!

Hej!! Jag heter Stephanie och jag är 14 år. På fritiden rider jag på Djurgårdens Ridskola. Några av mina bästa kompisar heter Desirée som är snart 13 år, Ida som är 12, och Emma som är 10. Vi fyra är ofta i stallet och rider, sköter hästar, hjälper till på barnlektioner, umgås med kompisar osv. På lördagar är det ledlektioner och vi är nästan alltid där och leder. Efter ledlektionerna är det fortsättningsgrupper och dem hjälper vi också till på. Dem är lite mer tröttsamma eftersom de galopperar. Men eftersom vi leder ca 2.5 timmar nästan varje lördagmorgon och har gjort det i typ 4 år så har vi ganska bra kondis vid det här laget, så vi klarar glaoppen ganska bra.
 På våran ridskola finns det en sektion som heter Ungdossektionen (U-SEK). Deras uppgift är bland annat at ordna aktiviteter för barnen. Vi kunde inte vänta tills vi fick gå med i U-SEK så vi bestämd att vi skulle göra en mini-USEK. Vi döpte den till MU-SEK, Minisektionen. Jag och Dessi åkte på en kurs som hette FULK i november 2010. Där fick vi lära oss om ledarskap. Ida och Emma ska åka på kursen snart de också, förra året var de för små. Ida och Emma är dessutom systrar.

Barnen i stallet uppskattar MU-SEK mycket. Än så länge har vi haft gymkhana utan häst, smörjtävling och nu håller vi på med en tävling som heter Mini Vi i Stallet. Då är barnen i fyra olika lag och på 6 lördagar i rad har vi möten och pluggar på viktiga saker om hästar. Den 6:e lördagen har lagen ett prov på det dem har lärt sig. Idag var det den andra lördagen.

Hoppas att ni tycker om våran blogg!! Kram Steffi

RSS 2.0