Bästa Skötaren!!

Igår hade MUSEK äntilgen aktiviteten Bästa Skötaren!!! 15 hästar var totalt med varav cirka hälften hade två skötare på varje häst. Skötarna hade en och en halv timme på att smörja, tvätta vattenkopp och krubba och såklart sköta och rykta hästen så bra som man bara kan. Cirka halv tre började tävlingen och den slutade cirka halv fem.

Alla skötaren var otroligt duktiga och det är såklart att alla har inte samma förutsättningar då vissa hästar hade varit på uteritt eller hagen medans vissa bara hade stått i stallet. Men efter att domarna, Dessi, Ida, Emma och Madde hade kollat på alla hästar och räknat ihop poängen blev resultatet såhär...

1. Amanda A och Tekla B som skötte Tromb
2. Jasmin S som skötte Maranello
3. Tove J som skötte Madonna
4. Rebecka B som skötte Frippe


Så grattis till alla dom och alla andra skötare som också var helt otroligt duktiga!!! <3 <3 <3

Kram Dessi <3 

Skötartävling!!

Japp, nu kommer Minisektionen att anordna en till aktivitet, och det kommer då vara en Skötartävling!
Lördag den 19:e november ska de tävlande rykta, smörja både träns och sadel och tvätta vattenkopp och krubba åt sin favorithäst. Vi kommer att "döma" efter förbättringen, då det är väldigt lätt att fixa allting superfint på fredagen för att vinna... :) Det gör alltsä inte särskilt mycket om du får en häst som just varit och rullat sig i hagen, om du sen lyckas få den att se hyfsat ren ut. Då har man en bra chans faktiskt. :)


Hoppas ni anmäler er & Lycka till!
//IDA

HEJ!

Hej! Jag heter Jessika och är 11 år. Jag rider på Djurgårdens ridskola med Steffi, Dessi Emma, Ida och många andra. Jag rider i 16:15 gruppen då jag rider Daimler så ofta jag kan! :) Jag sköter Alban på torsdagar, ska kanske sköta honom på lördagar också... hur som helst tycker jag att det är jätte roligt att jag får va med i musek!! Jag belv jätte glad när Steffi frågade mig!! Om ni har någon fråga så är det bara att fråga på!!
//Jessika

Hej...

Tjenare! Nu ska jag för första gången skriva nånting... Egentligen är det inte för någonting roligt alls, utan för att tala om för alla att jag INTE tänker tävla, vad någon än säger, så försök inte tjata... :) Har redan märkt lite: Va? Ska du inte tävla? , Kom igen! , Men du skulle klara det jättebra! och Varför inte? Men aja, det tyder ju på att folk läser och lyssnar på Steffi, så jag får väl ta det... ;)  Jag passar på att önska STORA lycka till till alla som ska tävla, och kom ihåg, det är ju bara en tävling, eller hur?
Skriver inte mer nu, inte bra på det här...

RSS 2.0